SenNetRedactie

Bepaal zelf wat u wilt horen met de ReSound LiNX 3D!

Bedien binnenkort uw nieuwe hoortoestellen met uw eigen iPhone 8. Start voor eind december een proef met de ReSound LiNX 3D en doe mee aan onze eindejaarsactie. Beantwoord 2 wedstrijdvragen en maak een afspraak in een Amplifon hoorcentrum in uw buurt. Schrijf u nu in en maak kans om een gloednieuwe iPhone 8 te winnen!

 • Heb jij nog tijd voor een lenteschoonmaak?

  Prikkelen die eerste warme zonnestralen jou om aan de grote lenteschoonmaak te beginnen? Nochtans vinden steeds meer mensen niet langer de tijd om hun huis grondig te poetsen. Familiehulp geeft je alvast enkele praktische en handige tips mee die je een handje kunnen helpen.

 • Seksualiteit bij ouderen: het taboe eindelijk doorbroken?

  In onze maatschappelijke beeldvorming lijken seksualiteit en intimiteit nog te vaak louter voorbehouden voor jonge en actieve mensen. De gedachte dat ook ouderen verliefd worden of hun liefde bekrachtigen, werd lang verdrongen. Peter Catthoor van Familiehulp vertelt hoe zijn organisatie dit taboe mee helpt te doorbreken.

 • Hoe propere handen buikgriep kunnen helpen voorkomen

  Ons land bereidt zich voor op de aankomende griepprik. In Turnhout kampen ze na de uitbraak van het norovirus dan weer massaal met buikgriep. Peter Catthoor van Familiehulp legt uit hoe je met een strikte handhygiëne de verspreiding van buikgriep kan intomen.

Investeer mee in luxe hotelsuites in de haven van Zeebrugge.

Wanneer u investeert in ibis Styles Zeebrugge, kiest u voor inflatiebestendig vastgoed met groeipotentieel. Geniet van direct rendement, professionele uitbating en een bewezen bezettingsgraad van 83,27%, dankzij vaste contracten met de haven. Bovendien hoeft u geen 2e verblijfstaks te betalen, zodat u minder kosten maakt en profiteert van een hoger rendement. Klik hier voor meer informatie.

 • Hooikoorts, een plaag van de moderne tijd?

  Staan de lentemaanden bij jou ook synoniem voor niezen, snuiten, hoesten en tranende ogen? Dan ben je net als een kwart van de bevolking een hooikoortspatiënt. Al is er voor senioren ook goed nieuws. Hooikoorts neemt vaak af naarmate men ouder wordt. Peter Catthoor van Familiehulp legt uit hoe dit komt.

 • Lenteschoonmaak: voorzichtig met huishoudproducten!

  Met de lente in het land maken veel mensen tijd voor de traditionele lenteschoonmaak. Het huis poetsen verloopt echter niet altijd zonder gevaar. Dat bewijzen alvast de cijfers van het Antigifcentrum. Peter Catthoor van Familiehulp legt uit hoe men ook in zijn organisatie waarschuwt voor een correct gebruik van huishoudproducten.

 • De sandwichgeneratie: wanneer mantelzorgers ook aandacht nodig hebben

  Dagelijks staan in heel Vlaanderen talloze mantelzorgers paraat om hun naasten en familie bij te staan. Vaak gaat het hierbij om mensen van de zogenaamde sandwichgeneratie, die zowel verantwoordelijk zijn voor de opvoeding van hun kinderen als voor de ondersteuning van hun zorgbehoevende ouders. Peter Catthoor van Familiehulp waarschuwt dat we deze generatie niet vroegtijdig mogen laten opbranden.

Hoteldeal: 3 dagen aan de kust van Noordwijk incl. diner

Met zijn prachtige ligging aan de boulevard en het strand is het Golden Tulip Noordwijk Beach hotel het perfecte hotel om te vertoeven. In de bossen en duinen rond Noordwijk liggen vele wandel- en fietsroutes op jou te wachten. Het hotel heeft bovendien een ontspanningscentrum met binnenzwembad. Reserveer jouw verblijf incl. ontbijt en een diner met maar liefst 50% korting! Meer info en boeken?

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.

U kent SeniorenNet al,

Maar SeniorenNet wil jou leren kennen

please make me pretty Benny!!

mij niet meer vragen = cookie