SenNetRedactie

Ontspannen in je eigen verblijf aan de kust met Miramar II.

Bij de appartementen van Miramar II ligt de zeedijk aan je voeten en is het centrum van Blankenberge binnen handbereik. Voor een investering vanaf € 199.500 kan je thuiskomen aan zee, en tegelijkertijd bouwen aan je toekomst. De bijzondere ligging, het overvloedige licht en het zonnige terras aan de voorzijde geven je het allerbeste van een verblijf aan de kust. Klik voor meer informatie.  

 • Zorg dat je ook bij warm weer genoeg drinkt

  Heb jij de voorbije weken ook intens genoten van het warme zomerweer? Of is die hitte voor jou eerder een kwelling? Peter Catthoor van Familiehulp waarschuwt je om bij warm zomerweer zeker voldoende te drinken. Als je ouder wordt, heb je namelijk minder dorst, waardoor uitdroging om de hoek loert.

 • Heb jij nog tijd voor een lenteschoonmaak?

  Prikkelen die eerste warme zonnestralen jou om aan de grote lenteschoonmaak te beginnen? Nochtans vinden steeds meer mensen niet langer de tijd om hun huis grondig te poetsen. Familiehulp geeft je alvast enkele praktische en handige tips mee die je een handje kunnen helpen.

 • Seksualiteit bij ouderen: het taboe eindelijk doorbroken?

  In onze maatschappelijke beeldvorming lijken seksualiteit en intimiteit nog te vaak louter voorbehouden voor jonge en actieve mensen. De gedachte dat ook ouderen verliefd worden of hun liefde bekrachtigen, werd lang verdrongen. Peter Catthoor van Familiehulp vertelt hoe zijn organisatie dit taboe mee helpt te doorbreken.

Dringend nood aan thuishulp?

Organisator Dringende Thuiszorg van CM regelt voor jou hulp op maat in samenwerking met de thuiszorgpartners. Zo kan jij uitrusten, want beter worden is belangrijker dan organiseren. Meer info: www.cm.be/dringendethuiszorg.

 • Mantelzorg: op weg naar een sterke relatie met de thuiszorg

  Op 23 juni is het Dag van de Mantelzorg, een dag waarop mensen die met veel liefde zorg dragen voor hulpbehoevende naasten, in de bloemetjes worden gezet. Veel reden tot feesten is er echter niet. De druk op de mantelzorgers neemt toe, terwijl hun aantal daalt. Peter Catthoor van Familiehulp legt uit hoe de thuiszorg mantelzorgers kan ondersteunen.

 • Hooikoorts, een plaag van de moderne tijd?

  Staan de lentemaanden bij jou ook synoniem voor niezen, snuiten, hoesten en tranende ogen? Dan ben je net als een kwart van de bevolking een hooikoortspatiënt. Al is er voor senioren ook goed nieuws. Hooikoorts neemt vaak af naarmate men ouder wordt. Peter Catthoor van Familiehulp legt uit hoe dit komt.

 • Lenteschoonmaak: voorzichtig met huishoudproducten!

  Met de lente in het land maken veel mensen tijd voor de traditionele lenteschoonmaak. Het huis poetsen verloopt echter niet altijd zonder gevaar. Dat bewijzen alvast de cijfers van het Antigifcentrum. Peter Catthoor van Familiehulp legt uit hoe men ook in zijn organisatie waarschuwt voor een correct gebruik van huishoudproducten.

Droomt u al lang van een (tweede) thuis in Knokke?

Villa Duinenwater maakt uw droom waar. De residentie ligt in een prachtig groendomein en biedt een ruime keuze aan appartementen. Eén, twee of drie slaapkamers, een extra badkamer... U kiest de thuis die bij u past, met een afwerking op uw maat. Alle appartementen beschikken over riante terrassen of tuinen. Ontdek hier snel het aanbod.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.

U kent SeniorenNet al,

Maar SeniorenNet wil jou leren kennen

please make me pretty Benny!!

mij niet meer vragen = cookie