Ontdek de sleutels tot het succes van beleggingsvastgoed.

Wilt u uw geld goed laten opbrengen met een vastgoedinvestering, maar kunt u geen keuze maken uit de talloze mogelijkheden? Vier jaar geleden kochten een 90-tal mensen kamers in Hotel Mercure Oostende. Zij genieten momenteel van € 7242,08 opbrengst per jaar. Heeft u interesse in een investering in hotelvastgoed? Instappen in soortgelijke Mercure-projecten kan nog! Vraag vrijblijvend meer info aan.

 • Eenzaamheid bij ouderen: als de telefoon meeluistert …

  Dat meer dan de helft van de senioren zich eenzaam voelt, is helaas al lang geen nieuws meer. Gelukkig zijn er initiatieven om hieraan iets te doen. Peter Catthoor van Familiehulp vertelt onder andere over een recent project om via de telefoon eenzaamheid bij oudere mensen op te sporen.

 • Beweging: de beste vitaminekuur

  De zomerse temperaturen hebben spijtig genoeg al plaats gemaakt voor sombere wolken en regenbuien. Zijn vitaminekuren en voedingssupplementen zinvol om herfstkwaaltjes of een herfstdip te bestrijden? Peter Catthoor vertelt hoe men bij Familiehulp vooral gelooft in het positieve effect van lichaamsbeweging.

 • Het belang van voldoende beweging bij dementie

  Mensen met dementie doen er goed aan om zoveel mogelijk te blijven bewegen. Zeker voor personen die met ernstige vormen van dementie te kampen hebben en bijvoorbeeld in een rolstoel zitten, is het belangrijk om de spieren voldoende soepel te houden. Peter Catthoor van Familiehulp vertelt het verhaal van een man die voor zijn vrouw een Duo-Mobiel heeft ontworpen.

Exclusief vastgoed in Oostduinkerke

Woon omringd door de beste service, in een privépark. Beukenhof ligt op een droomlocatie vlakbij het strand. Winkels en terrasjes liggen om de hoek, maar eens in het uitgestrekte privédomein, komen de bewoners in een oase van rust. Moderne assistentiewoningen met mooie terrassen, een privérestaurant én een wellness met sauna en binnenzwembad maken van Beukenhof uw ideale thuis. Meer informatie.

 • Moeten we het zomeruur afschaffen?

  Bij elke omschakeling van het zomeruur naar het winteruur, of omgekeerd, duiken er stemmen op om het zomeruur af te schaffen. De negatieve impact op onze biologische klok is namelijk groot. Peter Catthoor van Familiehulp is voorstander, maar heeft er ook wat dubbele gevoelens bij.

 • Terug naar school, ook op oudere leeftijd!

  Ieder jaar opnieuw luidt 1 september de start van het nieuwe schooljaar in. Gedaan met de zomervakantie, hup met de neus in de boeken! Steeds meer senioren zoeken na hun loopbaan opnieuw de schoolbanken op en gaan weer studeren. Peter Catthoor ziet ook bij Familiehulp mensen van alle leeftijden nog elke dag op cursus gaan.

 • Dementie: toch onthouden we de mens …

  Dementie kent de laatste jaren een sterke opmars. De aandoening treft bovendien niet alleen hoogbejaarden, maar ook mensen die soms jonger zijn dan 65 jaar. Naar aanleiding van het nieuwe dementieplan van de Vlaamse regering legt Peter Catthoor van Familiehulp uit hoe zijn organisatie de visie ondersteunt dat mensen met dementie nog een kwaliteitsvol leven kunnen leiden.

Zuinig, veilig & comfortabel: Aterno verwarming

Zuinig verwarmen zonder te besparen op je comfort? Ja hoor, het kan. Met Aterno geniet je elke dag van een warme thuis zonder je zorgen te maken over veiligheid, verbruik of onderhoud. Handig én aangenaam dus. Dit dankzij hun unieke accumulatorsteen die rustig verder verwarmt, ook nadat de elektriciteitstoevoer is uitgeschakeld. Meer weten? Download dan nu de gratis gids!

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.