Waar vandaan: Advies >
Culinair - archief |
Heb jij ook een vraag ? Het antwoord vind je in deze rubriek.
Toch geen antwoord gevonden op jouw vraag? Kom volgende week zeker nog eens kijken! Elke week wordt er een nieuwe vraag beantwoord.
- Aardappelkroketten?
- Graag een lekker receptje voor het bereiden van varkens-of kalfswangen.
- Hoe maak ik een driekoningentaart ?
- Eendenborst
- Hoe kan ik verse zalm maken in bladerdeeg?
- Aluminiumfolie, blinkende of matte kant ?
- Als ik cake met rozijnen bak zakken mijn rozijnen altijd van onder...
- Graag zou ik voor een dessert een fruitige parfait maken.
- Kalkoen met champagnesaus
- Welke wijn en schuimwijn moet ik gebruiken bij het maken van 'een half & half"?
- gevulde kabeljauw
- Hoe maakt men beslag voor smoutebollen?
- Vol au vent
- Graag een recept om paling in ' t groen zelf klaar te maken.
- Biscuit
- Graag had ik voor 24 december een recept gekregen van forelmousse.
- Laatst at ik in een restaurant salade met lauwe scampi's met een balsamicodressing...
- Wafels
- Hoe maak ik tiramisua voor 8 personen ?
- Kunt u mij even de bepaling uitleggen van "confit de canard" ?
- Ik zou graag hertenfilet serveren voor 10 pers.met in de saus verwerkt, donkere Leffe en peperkoek
- Kippenrolletjes met jagersaus
- Wat is een zeste?
- Hoe bereid ik het best lamsbout met been?
- Rozijnenbrood bakken.
- Hoe maak je van verse tomaten vb. puree ?
- Bestaat er een caloriearme 'crème au beurre'?
- Groenten in ringvorm.
- Kan men zelfrijzende bloem vervangen door gewone bloem?
- Een goed recept voor 10 granen brood.
- Het recept van vorige week.
- NISSEN dieet
- Hoe maak ik bavarois van king krab en kreeft ?
- Vetvrij - suikervrij
- Is het mogelijk om gelei van groenten in te vriezen ?
- Waarmee vul ik een kalkoen op?
- Covee - 0'Cool
- Waar koop je steranijspoeder ?
- Hoe maak je kippenoester in een bolletje?
- Ik heb zalmgehakt aangekocht en ingevroren. Hoe kan ik zalmgehakt verwerken koud of warm. ?
- Hoe maak ik een kalkoenfilet gebraad klaar in de oven ?
- Ik ben op zoek naar een recept om lekkere kaassaus te maken !
- Kunt u mij een recept geven van stevige Belgische wafels aub?
- Klaarmaken van hertenragout en hertengebraad?
- Hoeveel dagen kun je verse pesto in de frigo bewaren?
- Hoe maak je een uiensaus, zoals vroeger jaren ?
- Graag had ik een receptje bekomen om kastanjepasta te maken
- Hoe kan ik appeltaart met frangipane maken ?
- Berkshire varkensvlees
- Hoe maak ik best een venkelsoepje met gerookte zalm?
- Currysaus of kerriesaus
- Bizonvlees
- Graag had ik het oude recept gehad van het Poperings standevlees.
- Ik heb problemen met op welke hoogte ik de soorten gebak en brood moet zetten in de oven.
- Glutenvrij brood.
- Kan ik zalmmousse maken van wilde zalm uit de diepvries ?
- De beste manier om pompoen in te vriezen ?
- Knoedels
- Papier om confituurbokalen te sluiten.
- Hoe maak ik een zalmsoepje met gerookte zalm?
- Hoe maak ik een stoofpotje van hondshaai?
- Hoe maak ik Turkse koffie?
- Cake bakken
- Hoe maak ik een gerecht met ajuin,tomaat,paprika,champignons in een zoetzure saus ?
- Wij eten graag fondue,maar telkens ruikt het hele huis naar de fondue olie..;
- Rode bieten.
- Ik probeer een recept te vinden van scampi's in roomsaus met groene pesto.
- Hoe maak ik een karamelsaus of een andere lekkere saus bij panna cotta?
- Waar koop je pashmak; (een soort van barbe à papa) in het Antwerpse ?
- Ik heb moeite om lekkere olijven te vinden,t Te zout of te bitter. Hoe maak je ze zelf en waar kun je verse olijven vinden?
- Hoe maak ik een vulling voor wanton hapjes voor in de soep ?
- Ik moet voor 50 personen hapjes klaarmaken voor oudjaar...
- Heeft er iemand ervaring met het gebruik van het apparaat Actifry van Seb ?
- Mispels
- Graag een goed recept voor “crêpes suzette” en de bijpassende appelsiensaus.
- Graag een paar recepten met warmoes.
- Hoe maak ik een panna cotta ?
- Kunt U mij een tip geven voor een feestelijk "stoofpotgerecht" ?
- Appelbeignets
- Pompoensoep
- Wat is het verschil tussen eendeborstfilet of maigret de canard?
- Italiaans dessert.
- Cake zakt in!
- Hoe een preisoep maken ?
- Arganolie
- Courgette venkelsoep
- Eendenborst, een voudig.
- Pesto
- Tongen reinigen
- Kan ik appelchips maken met de microgolf ?
- Hoe maak ik aardappelpuree met spinazie op grootmoeders wijze ?
- Raclette.
- Ik ben in het bezit van teveel peren
- Kan u mij het recept geven van "Eau de Vie" Poire Williams
- Tagine, hoe gebruiken?
- Welke groenten en aardappels geef men bij hertekalffilet ?
- Ik zou graag pepers bewaren in olie.
- Peren op azijn
- Pannenkoeken maken.
- Weet er iemand recept voor heerlijke natuurboterwafels ?
- Hoe maak ik het lekkerst mosselen klaar ?
- Hoe kan ik makkelijk kastanjes konfijten?
- Hoe maak ik een tomaat met garnalen ?
- Welke wijn bij gebakken rundsvlees ?
- Kan men peren invriezen zodra ze geplukt zijn. ?
- Hoe kan je de draden van bleekselderij verwijderen ?
- Graag wat info voor het bereiden van hazenpate, waar vind ik dat ?
- Ik heb pas een heteluchtpan gekocht maar er is maar zeer weinig informatie bij
- Bloem om vis te bakken.
- Hoe moet je eigenlijk ijsbergsla snijden ?
- Kan er mij soms iemand een recept geven om lekker koekenbrood te maken in een broodoven ?
- Hoe kan ik chocopasta maken, ik heb zoveel chocolade surprise eitjes ?
- Is een pompoen genaamd Turkse muts eetbaar?
- Graag een recept en baktijd van appelflappen.
- Ik zou graag ovenkoeken bakken kunt u mij soms een recept geven ?
- Welke wijn bij een visterrine ?
- Bouillon van blokjes te zout.
- Welke messen voor een hobbykok ?
- Favoriete recepten
- Peertjes om bij wild te geven.
- Ik zou graag advokaat maken is het mogelijk mij het recept te geven ?
- Hoe tomatensaus bewaren ?
- Hoeveel bakpoeder tov bloem ?
- Hoeveel gram gelatine tov blaadjes ?
- Ik wil jonge eend klaar maken, wat heb ik nodig en hoe bereid ik dit gerecht ?
- Graag zou ik een witte suikertaart bakken .
- Hoe maak ik pruimen confituur ?
- Ik heb veel tomaten ,hoe maak ik tomatensaus?
- Is "rosé" een nieuwe bakwijze of zo ?
- Ik zou graag een recept krijgen voor gebraden kip in de oven (kip aan't spit)
- Ik zou graag het recept hebben van Bretoense taart
- Hoe maakte men vinaigrette in Duitsland ?
- Ik wil graag kreeft als hoofdgerecht serveren.
- Ik wil graag oester gratineren als voorgerecht, hoe moet ik tewerk gaan?
- Ik maak ik zelf mihoen?
- Mosselen in gelei.
- Graag zou ik wat recepten hebben om walnoten of okkernoten te verwerken.
- Kunnen pureeaardappelen bewaard worden in de diepvries ?
- Hoe maak ik opgelegde pruimen ?
- Vlierbessensiroop
- Hoe maak ik de donkerebruine vlaai zoals in het Waasland?
- Hoe maak ik een achterhammtje met been van een speenvarken best klaar ?
- Ggraag zou ik willen weten welke hapjes het best gaan bij sangria?
- Hoe bereid ik een smoeltaart ?
- Ik zou graag weten welke kruiden er worden gebruikt in een couscous?
- Hoe maak je tomaten ketchup ?
- Welke kruiden mag ik nooit samen gebruiken?
- Courgettesoep
- Hoe maak ik confituur van mirabellen met minuut suiker?
- Graag een recept van lauwe vinaigrette voor bij geroosterde tonijn.
- Hoe maak ik rabarber ? Als compote of als confituur ?
- Vlierbessenstroop maken.
- Ik maak limonella.daar voor heb ik alleen maar de schil nodig. Maar wat doe ik met de rest van de citroenen?
- Hoe maak ik thuis bokkenpootjes? (koekjes)
- Kan men meloenen ook bewaren voor lange tijd en hoe?
- Rode biet invriezen.
- Een goed recept van een omelette paysanne ?
- Hoe maak ik cassoulet ?
- Graag had ik een recept gekregen om een zalmmoussse te maken zonder gelatine.
- Welke is de stad waar het Franse visgerecht bouillabaisse is geboren ?
- Hoe maak ik vierkante koffiekoeken gevuld met pudding ?
- Wokken
- Kan men kikkerbilletjes bbq-en of grillen ?
- Vrouwentongen Kattentongen
- Brood invriezen
- Hoe bereid ik een mojito ?
- Hoe moet ik peren opleggen. Mag ik de peren direct in alcohol opleggen?
- Taart maken
- Frambozen op alcohol...
- Sap van zwarte bessen bewaren.
- Hoe maak ik suikervrije confituur, met fruit uit de diepvries?
- Ik had graag een dressing voor op fijngesneden rauwe witte kool om te serveren bij BBQ.
- Hoe verwarm ik het best zelfgemaakte paella zodat hij niet te droog wordt ?
- Hoe maak ik kalfsblanquette ?
- Kan klaargemaakte snijbiet terug opgewarmd worden of is het zoals spinazie niet aan te raden.
- Kan ik waterkers invriezen ? En hoe doe ik dat ?
- Tapas
- Hoe maak ik een saus voor bloemkool ?
- Wijn bij barbecue.
- Hoe bereid ik venkel?
- Bouillabaisse
- Ik zoek een recept voor het maken van een bolognesesaus maar niet met varkensvlees.
- Wat doe ik met een teveel aan kersen?
- Vlees lang op voorhand aanbraden.
- Mijn schoonvader moet dringend een zoutloos dieet volgen.
- Graag een recept voor het klaarmaken van aardappelsalade.
- Hoe maak ik taboulé ?
- Hoe maak je een simpele rabarbertaart ?
- Brocollimousse met spekblokjes
- Welke zijn magere en vette vissen ?
- Hoe maak ik kersenconfituur?
- Hoe maak ik erwtensoep van nieuwe erwten ?
- Hoe maak ik spaghetti saus ?
- Recept voor Bouchee a la Reine ?
- Kan ik konijn marineren voor de bbq ?
- Hoe maak ik advokaat ?
- Ik moet vooronze wandelklub 120 liter soep maken.
- Zelfrijzende bloem ?
- Chardonay 2007
- Wat is het verschil tussen een ENTRECOTE en een CHATEAUBRIAND ?
- Graag een recept om nieuwe aardappeltjes in de oven klaar te maken.
- Vel op de pudding ...
- Bij een Mexicaanse schotel, Welke groenten gaan daarbij ?
- Recept aalbessen en aarbeienconfituur ?
- Hoe maak ik een aardbeienmousse ?
- Kan men met Alpro-soyadrink natuur, pudding maken?
- Snoek schoonmaken
- Hoe laat begin je aan een brunch, is half elf een mooie tijd?
- Aspergesoep
- Het recept voor paling provencale ?
- Tarbot bereiden.
- Ik kweek zelf zuring, wat is de beste manier om deze te bewaren?
- Hoe maak ik de gewone patisseriecrème en een gebak dat erbij hoort?
- Hespenrolletjes te nat.
- Hoe maak ik pistolets ?
- Graag had ik een goed recept van een witloofquiche?
- Heb je een recept voor glutenvrije flantaart ?
- Graag had ik jullie goede raad i.v.m. het bereiden van gebak en dergelijke voor diabetici.
- Wat kan ik doen met pastinaak en zoete aardappels ?
- Kan je asperges invriezen, hoe doe je dat?
- Heel graag informatie over warmoes of snijbiet.
- Ik wil graag n brunch organiseren.
- Welk vlees zijn eigenlijk varkenswangetjes ?
- Hoe maak ik hartige pannenkoeken ?
- Wat is quinoa ?
- Hoe bereid ik forel in aluminiumfolie ?
- Vlees braden op lage temperaturen, wat is het voordeel en hoe ga je te werk ?
- Hoe maak ik een lekker vispannetje klaar?
- Gentse waterzooi van kip voor 4 personen.
- Hoe kan ik het voor mekaar krijgen om mijn soep degelijk te binden??
- Hoe kan ik zelf een lookworst frituren zoals in een frituur?
- Hoe maak ik een carré confituur ?
- Tomaten ontvellen.
- Zoete witte mayonaise.
- Hoe kan ik balletjes in tomatensaus maken?
- Ik heb een magnetron van 750W zonder draaischijf, Hoe kan ik daarin een pizza klaarmaken?
- Kunt U mij soms enkele tips geven voor het maken van kleine borrelhapjes ?
- Ik zou graag een plattekaastaart maken.
- Broodpudding.
- Ik zou graag weten hoe men schorseneren fruit in de frituur als versiering.
- Mislukte confituur.
- Broodpudding maken
- Schorseneren als versiering.
- Sinaasappelconfituur
- Tomatensoep te zuur ?
- Rumtopf
- Graag een gemakkelijk recept om Tarte Tatin te maken aub
- Rozijnen wassen of weken ?
- Wij zouden graag ons brood donker bruin willen en zijn op zoek naar tarwemoutmeel
- Graag een recept voor het maken van Welsch rarebit.
- Graag wilde ik weten hoe je 'n lekkere smeuïge omelet maakt ?
- Een methode hebben om de blaadjes van een takje tijm af te ritsen ?
- Slaatjes bij de slager.
- Als ik soezendeeg maak, mislukt het altijd,
- Paling in het groen.
- Al mijn gebak rijst mooi in de oven maar zakt snel terug in.
- Hoe kan ik een heel luchtige biscuit bakken?
- Hoe kan ik zelf rog in 't zuur opleggen?
- Graag had ik een recept voor het maken van gemberconfituur.
- Paling op zijn Oostends.
- Hoe begin ik aan een vlees- en visbuffet voor 60 personen?
- Ik zoek recepten waar geen suiker wordt gebruikt.
- Rabarberwijn
- Graag het recept voor een ananastaart.
- Ik zoek een eenvoudige bereiding van sabayon met ananas
- Graag een recept voor sucadebrood.
- Recept voor een oven- of stoofschotel
- Hoe maak ik zelf yaourt ?
- Hapjes uit de jaren zestig.
- Kan je rijstpap in de oven klaarmaken ?
- Ik zou graag een verjaardagstaart maken,die bestaat uit een cake gegarneerd met slagroom.
- Hoe bereid ik een lekkere groentesoep?
- Bij het bakken van cake is hij steeds overlangs gebarsten. Is dat te vermijden?
- Moet ik kikkerbillen voor het bakken marineren?
- Welke kookpotten ken ik best gebruiken op een inductieplaat ?
- Hoe kan ik voorkomen dat pasta na het koken aan elkaar kleeft ?
- Welke bloem gebruik je best voor oliebollen ?
- Graag een recept voor mokkamousse.
- Hoe leg ik roggevleugels op zoals vroeger mijn grootmoeder ?
- Ik heb mij een nieuwe oven gekocht en zou graag mijn brood zelf bakken..
- Tagatesse
- Ik wil graag lekkere muffins maken.
- Hamburgers ?
- Labskous
- Wat zijn de voordelen van koken in een tajine ?
- Frituurbeslag.
- Soort van aardappelpuree gebakken in een beursje in de oven
- Hoe maak ik de beste bearnaise saus?
- Hoe maak ik broccoli soep ?
- Ik zou graag haring in een zoet zuur sap opleggen.
- Graag een recept om wortelsoep te maken.
- Wat is panna cotta?
- Hoe maak ik een lekkere en voedzame kippesoep?
- Hoe kan ik artisjokharten klaar maken op een gemakelijke manier?
- Mag osso bucco de dag voordien klaargemaakt worden?
- Hoe moet ik een vissausje klaarmaken voor gepocheerde zalm?
- Hoe kan ik best een half geitje klaarmaken?
- Hoe maak ik het best een kruidige aardappelpuree klaar ?
- Ik zou graag en vispannetje en dag op voorhand klaar maken
- Welke bloem gebruiken ze om kletskoppen te maken?
- Hoe bak ik een bananenbrood?
- Wat is kokosmelk precies ?
- Ik wil graag rode linzensoep maken.
- Wat is zure room eigenlijk?
- Hartvormige wafels.
- Ik heb nu silliconen bakvormen gekocht.
- Mijn Antwerpse schoonmoeder maakte vroeger gezoden worst.
- Welke wijn schenken bij lasagne met bolognaise en bechamelsaus?
- Hoe maak ik suikerwafels ?
- Hoe maak je de beste bechamelsaus?
- Welke groenten bij kippebouten in wijn?
- Recept voor suikertaart
- Hoe maakt men erwtensoep ?
- Hoe kan ik brood bakken zonder zout in de broodmachine ?
- Vroeger heb ik zelf haring opgelegd, maar ik weet niet meer hoe.
- Graag had ik prei gemaakt met roomsaus
- Ik wil glazuur op mijn taart hoe maak ik glazuur?
- Kan u mij het recept bezorgen voor prepare ?
- Ik had graag vide's (bladerdeeg) gevuld met garnalen en bechamelsaus.
- Hoe kan ik zachte wafeltjes bakken?
- Bruine korst op macaroni.
- Graag enkele tips om ZAMPONE te bereiden.
- Hoe maak ik zeepaling(doornhaai-hondshaai)in het zuur?
- Kan ik diepgevroren parmezaankrullen en gemalen parmezaan probleemloos hergebruiken?
- Waarom doen wij chichorei bij de koffie als wij koffie zetten?
- Kunt u me zeggen wat rillettes eigenlijk zijn ?
- Graag zou ik een goed recept willen hebben om "advokaat" te maken.
- Graag had ik een bereidingswijze ontvangen voor het bereiden van varkenswangen ?
- Hoeveel deeg heb ik nodig om 130 wafels te bakken ?
- Op TV zag ik piet scampistaarten klaarmaken.
- In Frankrijk hebben wij héérlijke mosselen met look-room gegeten. Hoe kunnen wij deze bij ons thuis ook zo lekker bereiden ?
- Hoe droog ik dungesneden seranoham in de oven?
- Wanneer ik saus met room maak wordt die niet dik.
- Voor paling in roomsaus met look moet dan de paling gebakken of gestoofd worden ?
- Is zurkel het zelfde als zuring ?
- Zelfgemaakte garnaalkroketten zijn heel lekker. Kan ik deze ook invriezen ?
- Hoe maak je een kaastaart klaar als dessert ?
- Hoe maak ik het simpelste en het vlugst pannenkoeken ?
- Hoe maak ik het beste een bosduifje klaar?
- Een recept van een kotelet op Zwitsersche wijze ?
- Hoe kan je een lekkere saus maken zonder gluten en zonder lactose ?
- Kabeljauwkaakjes
- Kan varkenshaasje opgewarmd worden in de microgolfoven?
- Graag zou ik een gemakkelijk recept bekomen van eendenborstfilet.
- Welke wij serveer ik bij carpaccio van rund en ook graag welke wijn bij osso bucco van kalf ?
- Bij het koud worden komt er een vel op de pudding, Hoe voorkom ik dit ?
- Hoe maak ik een appeltaart ?
- Hoe bak ik een appelcake?
- Hou maak ik zelf zuurkool ?
- Graag een lekker en gemakkelijk recept met wijting.
- Waterkers hoe kan je daar het beste soep van maken en zijn er nog andere lekkere gerechten mee klaar te maken ?
- Zijn aardappelen geschikt om te wokken? Zo ja, hoe ?
- Welk soort bloem gebruik ik voor wat ?
- Graag een goed en gemakkelijk recept voor grootmoeder's rijstpap.
- Ik zou graag een zalf van erwtjes geven
- Ik heb nog wat ganzelever over, wat raad je mij aan, hoe lang blijf dat goed
- Hoe bereid ik een stoofschotel van lamvlees?
- Hoe bereid ik conde rijst ?
- Mijn grootmoeder maakte vroeger varkenspoten in ' zuur.
- Ik graag enige recepten krijgen zoals vis kip krabsla enz..
- Ik heb yohurtmousse met passievruchten gemaakt, maar het is te bitter...
- Ik zou graag een wildragout klaarmaken.
- Hoe maak ik een lekkere sinaasappelsaus voor bij flensjes ?
- Ik wil graag bami pangang klaar maken. Hoe moet dat ?
- Kan ik mijn saus op voorhand klaarmaken en hoe warm ik deze best terug op?
- Kan worstenbrood worden gewarmd in de microgolfoven?
- Kan ik paddestoelen ongekookt of gebakken invriezen ?
- Hoe maak ik parelhoen klaar ?
- Graag een recept voor champignonsaus ?
- Welke groenten serveer je bij orloffgebraad ?
- Welke wijn bij gevulde flensjes met prei ?
- Hoe komt het dat mijn champignonsoep steeds een grijze kleur krijgt ?
- Een gemakkelijk en snel recept voor paella?
- Hoe maak ik een rundsgebraad ?
- Pesto
- Hoe maak ik orlofgebraab klaar en hoe lang zet ik dat op voor een stuk van 2kg
- Ik moet op nieuwjaar een koffietafel verzorgen
- Graag de juiste ingrediënten voor een court bouillon !
- Graag een simpel maar lekker recept om staartvis (zeeduivel)moten klaar te maken aub.
- Hoe moet ik ten opzichte van de looprichting, een gebraden rosbief aansnijden?
- Een perfecte saus bij lamskroontje: iets met rozemarijn ? Maar hoe maak ik ze op voorhand klaar?
- Ik weet niet hoe lang een stuk van 2kg orloff gebraad moet bakken
- Wat voor groente of vlees kan ik in kaas fondue gebruiken ?
- Ik wil tongrolletjes stomen en opdienen op een bed van preimousse
- Ik heb een everzwijn filet gekregen .Hoe maak ik die best klaar?
- Hoe stoof ik appels in de oven voor bij opgevulde kalkoen?
- Baskische kip
- Avruga
- Ik zoek mogelijkheden tot lichte aperitiefhapjes voor maaglijders.
- Kan u mij een goed recept aan de hand doen voor broodpudding aub ?
- Hoe maakt men pistolets ?
- Ik zou voor kerstavond graag wildzwijnfilets klaarmaken.
- Graag zouden wij everzwijnfilet klaarmaken .
- Ik wil varkenhaasjes bakken met omwikkeld met spek.
- Ik wil kreeft als hoofgerecht serveren.
- Hoe kan ik een goede aspic maken?
- Graag wou ik een kalkoenroulade klaarmaken.
- Ik zou graag pistolets willen bakken maar het lukt niet zo goed.
- Fijne mangosaus of mango-currysaus voor bij scampi.
- Fazant à la Brabançonne
- Truffeljus
- Welke wijn bij deze gerechten ?
- Graag had ik een recept gekregen voor een goede peper roomsaus.
- Hazefilet met jong witlof.
- Ik heb onlangs als voorgerecht een linzenrisotto gegeten ...
- Ik zou hinde filet willen klaar maken
- Ik zou graag rode en witte kool willen serveren als rauwkost..
- Ik wil waterzooi maken kun je mij een tip geven ?
- Saus bij zalmoten
- Ik wil courgette soep maken .
- Graag ontvang ik enkele recepten voor appeltaat voor diabetes .
- Hoelang moet een eendenborstfilet van +/- 400 gr. bakken aan elke kant ?
- Ik zou graag een konijn bereiden, op grootmoederswijze ?
- Ik heb een speenvarkenham....
- Hoe maak ik verse ganzenlever gebakken met witloof ?
- Katenspek
- Hutsepot op zijn Vlaams
- Welke salades serveer ik best bij gourmet?
- Saus binden.
- Worstenbrood bakken ?
- Ik wil op het nieuwjaarsmenu kwartelfilets serveren
- Bereiding kalkoen in heteluchtoven .
- Kan jij me laten weten hoe ik een goede irishcoffee kan maken
- Hoe petit-fours klaarmaken liefst op voorhand ?
- Hoe maak ik een lekkere krabcoctail ?
- Hoe maak ik een lekkere osso buco klaar voor 12 personen ?
- Ik zou graag een simpel recept van je willen krijgen voor bami.
- Hoe lang zou een anti-aanbaklaag in een correct gebruikte wokpan (Tefal) bij dagelijks gebruik mee moeten gaan?
- Graag zou ik willen weten welke wijn het beste past bij osso bucco?
- Ik heb voor kerstavond opgevulde kalkoenonderbouten.
- Graag enkele recepten voor eendeborstfilet.
- Graag had ik een recept gekregen van het beslag dat men gebruikt bij de viskramen.
- Ik heb 2 kalkoenfilets van ongeveer 1.1 kgr, hoelang en hoe hoog moet ik de oven zetten?
- Hoe maak ik een lekkere aardappelgratin?
- Dit jaar een kerstmenu uit oma's tijd.
- Welke groenten serveer ik bij een hoofdschotel van gerookte zalm, heilbot, sprotjes?
- Graag een goed recept voor garnaalkroketten.
- Wat is de korrekte manier om levende kreeft te koken.?
- Hoe is de verhouding tussen agar agar en gelatine ?
- Hoe smaakt pastinaak eigenlijk ?
- Graag had ik geweten hoe je foie gras opwarmt en wat je erbij serveert. ?
- Wat zijn de beste benodigheden voor een marinade van varkensgebraad ?
- Graag het recept van eend met sinaasappel (en of saus ) ook de bereidingstijd graag.
- Hoe kun je het lekkerste zuurvlees bereiden?
- Kan men grand veneur saus op voorhand maken zodoende dat u deze enkel nog moet opwarmen ?
- Voor een kalkoen van 3 kg, gevuld, hoe lang moet deze in de oven staan ?
- Hoe maak ik het best wilde eend klaar ?
- Hoe maak ik kikkerbillen klaar in looksaus ?
- Ik zoek een eenvoudig recept voor de bereiding van hertenragout.
- Hoe maak ik goede St. jakobschelpen en met welke ingrediënten ?
- Ik heb met nieuwjaar diepgevroren kreeft, hoe bereid ik die het best ?
- Hoe maak ik de poten van koningskrab klaar?
- Hoe bereid ik hertenfilet. Welke saus erbij en welke groenten?
- Wat is Claresse ?
- Is tagatesse als vervanging voor suiker echt veilig voor suikerpatienten?
- Sint-Jakobsvruchten
- Op Kreta was er als dessert steeds gekonfijt fruit in siroop...
- Hoe maak ik een lichte mosterdsaus voor bij vis?
- Hoe maak ik canneloni uit de diepvries, met welke saus?
- Ik zou graag een goed recept vinden om eendeborstfilet klaar te maken.
- kalkoengebraad met wildsaus
- Hoe maak ik zelf een gezonde en lekkere pita ?
- Hoe maak ik gegratineerde oesters met champagnesaus ?
- Hoe bereid ik een feestelijk vispannetje voor 6 personen?
- Ik zou graag een recept ontvangen voor struisvogel .
- Welke wijnen van welk jaar kan ik best bij hertekalffilet serveren?
- Bij het bakken van rozijnenbrood heb ik altijd problemen met de rozijnen.
- Graag zou ik een vispannetje maken waar een gegratineerd korstje op is.
- Ik heb een klein probleem omtrent mijn kerstmenu .
- Ik zoek al maanden naar het recept om erwten te klakken ...
- Wanneer ik soep probeer te mixen loopt het altijd mis.
- Hoe maak men kletskoppen ?
- Hoe komt het dat mijn brood aan de zijkant telkens open scheurt ?
- Hoe kruid ik kalfssates ?
- Ik zou graag een recept maken met struisvogel waar gerookte zalm in verwerkt is.
- Graag een recept voor konijn,gestoofd, maar zonder pruimen.
- Kunnen we witte en zwarte pensen bakken in een electrische oven?
- Ik zou graag enkele recepten voor cocktail's hebben met wodka.
- Met de kerstdagen maken we hertekalffilet klaar...
- Graag het recept van een kerstbrood.
- Met welke garnituur kan ik best gevulde eend serveren?
- Wat is vetstof ?
- Hoe maak ik portogelei?
- Ik zoek een recept voor speenvarken gebraad of kotelet.
- Welke wijn bij coq au vin ?
- Graag zou ik een feestelijk recept hebben voor tongfilets en ook wat de garnituur betreft.
- Hoe kan ik marsepein zelf maken ?
- Hoe maak ik varkenshaasje?
- Hoe vermijd ik vlekken op ganache of chocomousse ?
- Welke wijn bij rundstong in madeirasaus ?
- Het klinkt misschien wel raar maar voor oudejaar staat er “Konijn” op het menu.
- Ik zou graag een paar recepten hebben voor tonijn.
- Hoe wordt savooikool het beste klaargemaakt ?
- Kan er mij eindelijk eens iemand vertellen wat 'sipieten' of 'sipieren' zijn?
- Graag zou ik het recept kennen van "Griekse varkenskoteletjes"
- Gevulde Kerstkalkoen
- Graag zou ik een gemakkelijk recept hebben voor coq au vin.
- Kat of konijn.
- Hoe maak je een goede glühwein ?
- Passata
- Hoe maak ik een fijne boterroom of creme au beurre ?
- Kunt u mij het recept bezorgen van St.Jacobsschelpen aub.
- Welke groenten kan ik bij gebakken vis geven?
- Hoe maak je een lekkere visterrine, die goed in schijven te snijden is ?
- Hoe maak ik stoofvlees van ree?
- Ik heb voedselintolerantie maar zou graag een lekkere cake maken.
- Wie bezorgt mij het oude recept van petitbeurretaart?
- Kikkerbillen, hoe klaar te maken ?
- Kan je pompoensoep invriezen? Zo ja, hoelang mag je ze dan bewaren in de diepvriezer?
- Ik heb vanuit de Landes (Frankrijk)een blik met Confit de Canard gekregen. Hoe maak ik dat klaar en wat geef ik erbij als groenten of aardappelen?
- Graag ontving ik van u een goed recept voor" paling in 't groen" en voor paling in "een" biersaus?
- Preisoep
- Graag had ik een voorgerecht en hoofdgerecht dat kinderen graag lusten,voor het kerstmaal dit jaar.
- Ik zou graag tegen de feestdagen tongrolletjes willen maken.
- Hoe maak ik mayonaise met een staafmixer ?
- Graag had ik het recept van kip met zelf-gemaakte zuurzoete saus en welke groenten passen daar het beste bij?
- Hoe maak ik zelf een lekkere varkensgyros?
- Al enkele jaren heb ik een fles alcohol staan van 95gr...
- Hebt u de recepten voor ronde rozijnenkoeken ?
- Ik zou graag zelf gyros maken maar ik vindt geen geschikt recept.
- Ik zou een lekkere chili con carne willen maken maar hoe begin ik er aan ?
- Ik heb onlangs een recept gelezen met gebakken foie gras en peperkoek en een saus op basis van stroop (Luikse?) maar kan het nergens meer vinden.
- Hoe kan ik een goede rijstpap maken zonder suiker toe te voegen ?
- Ratatouille
- Mixed grill. Welke vleessoorten te gebruiken? Welke toespijzen en/of groenten erbij geven?
- Zou u mij kunnen uitleggen hoe ik zelf wijnazijn kan maken ?
- Graag wil ik weten hoe een lekkere zuurkoolschotel te maken.
- Graag een recept om stokvis te bereiden, mijn man is Portugees, en daar is dat een lekkernij.
- Ik wil zo graag een toscaans broodje bakken maar geraak niet aan een recept .
- Kan je zelfgemaakte soep steriliseren?
- Gelatinepoeder
- YOFU
- Hoe maak ik boerenjongens klaar aub ?
- Hoe maak ik koeien of kalfstong met madeirasaus ?
- Welke wijn ?
- Graag had ik het recept gekregen van gehaktballetjes in Luikse saus.
- Lierse vlaaikes
- Sommige vissoorten hebben een grondsmaak, zoals sommige zoetwatervissen, bestaat er een truk om die smaak te verbeteren?
- Hoe maakt men een rooster van pâte à choux ?
- Hoe maak ik paling in lookroom saus en provençaalse saus, alsook gebakken paling
- Graag een recept voor croissants, koffiekoeken.
- Hoe lang kan ik vers geperst citroensap bewaren in de koelkast ?
- Recepten om met kastanjes te maken ?
- Ik zou graag willen weten wat je nog meer moet doen om lekkere kerrie rijst te krijgen
- Hutsepot op zijn Vlaams
- Kan je echt bakken (taart&cake) in en combi-grill-microgolfoven ?
- Ik ben een liefhebber van kipschnitzels
- Mijn gelei is te vloeibaar gebleven.
- Ik zou graag pompoentaart bakken. Hoe ga ik te werk ?
- Hoe maak ik zelf een Remouladesaus ?
- Hoe bak ik lamskroontjes mooi rosé ?
- Welke hoeveelheden gelatine moet men gebruiken om vloeistoffen te binden voor het bereiden van een bavarois?
- Hoe maak ik speculoos? Ik heb suikerziekte en kan ik het doen met Nutrasweet of een andere veilige suikervervanger?
- Hoe gebruik ik een rookoventje ?
- Hoe maak ik schapentongen klaar?
- Wat zijn de ingrediënten en hoeveelheden voor pompoensoep ?
- Hoe maak ik champignons a la Grecque?
- Hoe frituur ik vis om een mooie korst te krijgen ?
- Hoe maak ik een lamsbout met been klaar?
- Hoe komt het dat witloof grijs wordt bij het braden in de pan, wat te doen om de witte kleur te bewaren
- Graag had ik enkele recepten voor de bereiding van sint jacobs nootjes.
- Graag had ik een recept om pruimenconfituur te maken met zoetmaker tagatesse.
- Mosterdsaus hoe maakt men dat ?
- Hoe kan je nu het beste druivensap verwerken en bewaren?
- Ik zoek een goed recept om appelconfituur te maken.
- Broodpudding en suikerglazuur
- Wanneer ik een gewone cake bak in de oven ziet deze telkens bruin van binnen
- Als ik bij de bakker pistolets of broodjes koop, zijn ze 's avonds niet meer krokant
- Hoe kan ik mozarella bewaren als het pakje geopend is ?
- Hoe maakt men lookworst op ouderwetse wijze?
- Hoe maak ik een "salade au lardons", salade met spek?
- Ik kocht een pot "Bereiding op basis van glucosesiroop met honingaroma voor gebak" in een Marokkaanse winkel.
- Kan men appelspijs ( appelcompote ) bewaren in gesloten confituurpotten?
- Wij hebben veel tamme kastanjes. Kunt u mij een paar recepten geven met kastanjes
- Ik zou heel graag een recept hebben van gewone pannenkoeken.
- Wij zouden van gas naar inductie willen overschakelen !
- Recept om patissonsoep te maken ?
- Ik heb een snelkookpan aangeschaft en zoek nu wat recepten .
- Kan je cake of ander gebak maken zonder suiker ?
- Hoe leg ik de overschot van mosselen op in azijn?
- Ik zoek een recept om "boterboontjes"(gele boontjes ) klaar te maken .
- Hoe bereken ik de hoeveelheden per persoon bij het maken van een koud buffet ?
- Mijn pistolets willen maar niet rijzen !
- Graag had ik van u een receptje gekregen van mosselen...
- Hoe maak ik zuurkool, is het van witte kool gemaakt ?
- Hoe kan ik appelen bewaren of wat doe ik er me?
- Hoe maak ik pestosaus ?
- Hoe kan ik rode biet klaarmaken en deze enige tijd buiten de koelkast bewaren?
- Hoe maak ik wortelen met soepvlees ?
- Om gezondheidsreden gebruik ik in de keuken geen zout...
- Rabarbertaart ?
- Hoe maak ik een perfecte mojito en wat heb ik daar bij nodig ?
- Ik had graag vernomen hoe een snoek het beste bereid kan worden ?
- Low carb
- Ik heb een gietijzeren wafelijzer gekocht op rommelmarkt...
- Graag zou ik als hoofdgerecht kabeljauw in de oven klaarmaken...
- Waar kan ik in belgie kastanjesiroop kopen?
- Hoe lang bedraagt de kooktijd van een zalmmoot in de magnetron ?
- Hoe maak ik een groentenovenschotel zonder aardappelen ?
- Hoe bereid je lamsragout?
- Telkens ik een taart bak rijst ze heel mooi in de oven maar eens klaar en uit de oven zakt ze compleet in
- Volgens een bekende chef-kok mag je geen bevroren kip in de oven zetten.Is dat juist ?
- Graag een recept om zachte bewaarwafeltjes te bakken.
- Hoe kan ik kastanjesiroop maken ?
- Ik wil clafoutis maken met krieken. Hoe ga ik tewerk?
- Hoe maak ik zonnevis gereed ?
- Ik kan geen kaas en melk verdragen, wat is het alternatief in b.v. ovenrecepten ?
- Welke vis gebruik ik best op de barbecue ? Hoe zorg ik er voor dat hij niet uit mekaar valt ?
- In onze tuin staat nu een prachtig rijtje rode bietjes. Graag zou ik daar iets zinnigs mee doen.
- Hoe leg ik uitjes in zonder dat ze daarna bruin worden ?
- Kan je een recept voor leverpastij ( runds -kip-of wild lever ) bezorgen ?
- Vroeger was er een confituur van passievruchten, zou ik dat zelf kunnen maken ?
- Mijn zoon bracht van Normandië, fambozen op Calvados mee.
- Hoe kan ik advocaat maken die met een lepeltje kan gegeten worden?
- Kan je mij een recept geven om advokaat te maken ?
- Graag het recept van een vinaigrette voor op de sla, zoals in de restaurants .
- Hoe maak ik ossetong of rundstong in maderasaus ?
- Hoe bereid je kabeljauw op zijn Vlaams?
- Ik had graag een recept gekregen van zoete ovenkoeken.
- Hoe maak ik een recept klaar voor 2 personen of meer dan 4 personen als het beschreven staat voor 4 personen ?
- Kan ik alles wat nodig is voor een 4/4 cake met de helft vermeerderen voor een grotere cake ?
- Ik ben verzot op Américain préparé zoals bij de slager...
- Hoe maak ik voor 4 personen een speenvarkensfilet klaar aub ?
- Ik zoek het recept van honingmarinade om vleesribben en kip in te strijken vooraleer het op de bbq te leggen.
- Braadtijd voor vlees
- Als ik bavarois maak, komt de room en het geklopte eiwit naar boven, hoe kan ik dat voorkomen ?
- Ik kan nergens het recept van komkommersoep vinden !
- Hoe maak ik lekkere ajuinenconfituur ?
- Hoe maak ik provençaalse saus?
- Ik heb een combimagnetron. Ik zou daar graag cake in bakken. Hoe kan dit het best ?
- Graag een tip voor vis op de b.b.q die niet droog is.
- Hoe maak ik een lekkere groentesoep zonder vlees en zout ?
- Hoe maak ik het beste confituur zonder toegevoegde suiker, en hoelang kan ik die bewaren?
- Zou het u mogelijk zijn een basisrecept van espuma op de site te brengen ?
- Ik zou graag een zelfgemaakte tartare saus maken hoe doe ik dit ?
- Ik zou graag een hele zalm klaarmaken op de bbq.
- Hoe kan ik bloemkool koken zonder dat ze slap en waterachtig wordt ?
- Gaarne wilde ik een zalm cocktail maken , ik heb na een etentje nog zalm overkunt u mij een recept geven
- Hoe maak ik madeleines ?
- Ik zou graag courgette klaar maken met zalmfilet en een dille sausje. Is dit een goede combinatie ?
- Hoe maak ik schelperwtjes met jonge worteltjes en spek klaar?
- Hoe maak ik een lekkere rijsttaart ?
- Ik ben op zoek naar enkele recepten om "geep" of groengraat te bereiden.
- Hoe maak je flan van broccoli ?
- Hoe kan ik best pepertjes opleggen?
- Hoe belet ik dat er schuim op mijn confituur komt ?
- Hoe maak ik lekkere peperkoek ?
- Ik wil zongedroogde tomaatjes maken. Hoe ga ik tewerk!
- Welk beleg kan ik gebruiken tussen panini ?
- Hoe maak ik Tiramisu ?
- Welke wijn schenk ik het best bij een blanquette de veau ?
- Vragen over wijn. Côtes du Rhône
- Hoe maak ik een goede aspergesoep? Kan dat in de winter ook met diepgevroren asperges.
- Graag zou ik een goed recept krijgen om ingevroren rode zalm moten te kunnen gebruiken op een koud vis buffet
- Kan kabeljauw ook bereid worden ,voor op een koude vis pla zoals rode zalm en tong ,is dat dezelfde kookwijze ?
- Hoe maak je aspergesoep of aspergeroomsoep?
- Ik zou graag een tip willen voor het bereiden van GLASIJSBERGSLA.
- Hoe bereid ik Normandische pannenkoeken ?
- Kan u mij een recept geven voor een taart met amandelen in poeder.
- Graag het recept om kroketjes mooi krokant te maken.
- Kan je garnaalkroketten zelf maken , die merkelijk beter van kwaliteit zijn dan gekochte. Wat is een goed recept?
- Hoe kook ik een zalm het best (met welke ingredienten en hoe lang op het vuur?)
- Ik zou graag ansjovis inleggen, in zout of olie. Hoe doe ik dat ?
- Hoe maak ik fabiolaschotel?
- Hoe bereid ik het best snijbonen ?
- Hoe maak ik zelf slagroom ?
- Graag wou ik een paar recepten voor vinaigrette
- Hoe bakt men rozijnenbrood op grootmoeders wijze, het was met goede boter en eieren ?
- Zou u me kunnen vertellen hoe ik best een duifje rosé kan bakken ?
- Hoe moet ik een roggevleugel pocheren ?
- Graag een recept voor vanille-ijs met ijsmachine ook andere recepten voor ijscreme
- Hoe bereid je asperges (verse) samen met eieren en echte boter ?
- Help mijn spaghettisaus is te pikant oorzaak tabasco
- Ik bak zelf volkoren brood, wat kan ik doen om het kruim te verminderen en een vaster brood bekomen
- Kan u mij enkele recepten geven voor het bereiden van scampi ?
- Graag een recept voor gemarineerd gebraad.
- Mijn witlof dat ik maak met kaas is altijd zo waterachtig !
- Hoe maak ik tzaziki ?
- Hoe pocheer ik een verse zalm en blijft hij lekker mals en niet uitgedroogd?
- Graag had ik een recept ontvangen van griesmeel pudding
- Meer keuze op het koude buffet.
- Lecithine om saus te doen schuimen ?
- Wie heeft een eenvoudig recept voor het klaarmaken van paling?
- Graag een lekker recept ( in de oven) voor zeewolf,
- Hoe kunnen wij een lekkere "coq au vin" voor 8 personen maken ?
- Hoe maak ik sorbet van Granny Smith appelen ?
- Hoe bereid ik een osso bucco ?
- Hoe bereid ik parelhoen met kokosmelk, appelen en donkere krenten ?
- Ik heb steeds problemen met konijn. Het vlees is steeds te droog. Wat doe ik verkeerd ?
- Hoe braad ik een lamsbout liefst in een pot ?
- Hoe maak ik jagersaus?
- Hoe kan ik zelf lekkere smeerbare salades maken om broodjes te beleggen?Voor 100 pers.
- Graag had ik meer geweten over botervisfilet en een recept.
- We eten nogal dikwijls stoofvlees,kent u daar soms geen steengoed recept voor?
- Hoe kan ik weten of de steak al dan niet bleu, saignant, rosé, a point, of bien cuit is ?
- Hoe bereid ik een saus voor biefstuk op basis van zongedroogde tomaten met boter en toscaanse kruiden?
- Hoe verwarm ik best een VERS geitenkaasje zonder dat het helemaal uit elkaar valt (smelt) en toch warm is binnenin?
- Graag enkele recepten voor scampi.
- Ik zou graag weten of het mogelijk is om wortelen te steriliseren ?
- Hoe maak ik chocoladepasta ?
- Welke is de juiste samenstelling van schildpadkruiden ?
- Hoe maak ik vleeskroketten ?
- De krieken in mijn kriekenconfituur drijven steeds boven. Hoe te verhelpen ?
- Hoe bereid ik zelf "escargots" zoals op de kermis ?
- Hoe bereid ik een fazant ?
- Hoe bak ik een lekker volkorenbrood?
- Hoe bereid ik best een haas ?
- Hoe maak ik gemarmerde eieren ?
- Hoe organiseer ik een brunch ?
- Hoe serveer ik een perfect ontbijt
- Graag een goed recept voor koekebrood en brood voor de broodbakmachine?
- Hoe kan ik heerlijk hachee maken van runderpoulet ?
- Recepten voor glaasjes met welkomsthapjes?
- Kan u een tip geven voor het klaar maken van eendenbouten ?
- Een goed en eenvoudig recept voor de echte Belgische paling in het groen.
- Welk verschil is er tussen forel met wit vlees of met rose vlees ?
- Kan iemand mij een goed recept geven voor “lukken” ?
- Hoe maak ik vis gyros ?
- Ik zoek vegetarische, snelklaar recepten voor een vermageringsdieet
- Hoe bereid ik kalkoenbillen met vruchten ?
- Hoe bereid ik een kalkoengebraad ?
- Graag een recept om tiramisu te maken.
- Er zijn mensen die konijn en vis in de paella verwerken, is dat nodig?
- Ik heb gedroogde linzen gekocht. Kan ik hier linzensoep van maken ?
- Ik ben dol op paella, hoe maak ik hem het beste klaar?
- Hoelang moet een opgevulde kalkoen van +- 6kg in de oven
- Hoe maak ik het best konijn met krieken klaar?
- Welke saus kan ik best serveren met gegrilde tonijnsteaks?
- Over omega 3 en 6 lees ik niets bij olijfolie, wat zijn dan de eigenschappen van olijfolie
- Ik zou een feestelijk gerecht willen bereiden met kreeft.
- Hoe maak ik sint Jacobs oesters en wat serveer ik daarbij als voorgerecht ?
- Hoe maak ik broccolisoep?
- Graag had ik uw advies over het gebruik van ofwel arachideolie of olijfolie.
- Hoe boekweitpannenkoeken bakken liefst op grootmoeders wijze ?
- Hoe maak ik rode kool op grootmoeders wijze ?
- Hoe een lamskroontje te bereiden ?
- Suikertaart zonder appelen
- Wanneer gebruikt met sjalotten of uien bij het stoven van groenten?
- Ik wil graag een “eau de vie” met kruiden maken. Hoe ga ik te werk ?
- Hoe maak ik een currysaus zoals in het Chinese restaurant ?
- Rode kool, kan die gebruikt worden voor soep ?
- Wat kan ik doen met veel hazelnoten en okkernoten uit mijn tuin ?
- Ik bereid graag zelf ijsroom.
- Hallo, kent u bindsla en waar kan ik die eventueel kopen ?
- Recept voor Brusselse wafels, de mijne worden altijd mals.
- Hoe bereid ik, uitjes Monegask ?
- Graag had ik een recept om suikervrije choco te maken. Bestaat dat?
- Mijn advocaat is te vast en wanneer ik meer melk toevoeg wordt hij te slap.
- Kan ik ijsroom maken met minder eidooiers voor de binding?
- Ik heb een grote hoeveelheid basilicum in de tuin. Kan ik dit invriezen?
- Wat is het verschil tussen zeebaars en zeebarbeel? Mijn vishandelaar zegt dat dit dezelfde vissen zijn.
- In een magazine las ik een recept van gebakken aardappelblokjes met rozemarijn. De aardappelen moesten rauw worden gebakken maar het resultaat was: bijna verbrande aardappelen die niet gaar waren. Wat doe ik fout?
- Ik experimenteer veel met de wok maar vaak zijn de groenten onvoldoende gaar. Moet ik groenten op voorhand koken?
- Als ik chocolademousse maak in de zomer is deze vaak te slap, hoe kan ik dit verhelpen?
- Wat is ketumbar?
- Op restaurant heb ik gebakken asperges gegeten, hoe maak ik dit thuis?
- Moet tonijn steeds volledig doorbakken worden?
- Ik bak zelf brood maar moet boter vermijden, kan ik brood bakken zonder boter?
Stel je vraag
Vitelma : |
Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.be.
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.be.